Επικοινωνία​

Κατανοούμε πως η εύρεση εργασίας ή του κατάλληλου εργαζόμενου μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να την ξεπεράσετε.

Μείνετε σε επαφή μαζί μας.

Είτε έχετε ερωτήσεις, είτε χρειάζεστε καθοδήγηση, είτε χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, η Befair sourcing® είναι έτοιμη να σας βοηθήσει.

Διεύθυνση

Δραγάτση 8, Πειραιάς 185 35

Τηλέφωνο

+(30) 210 4117 771

Email

info@befair-sourcing.com

Πείτε μας για εσάς

Η Befair sourcing® είναι έτοιμη να σας βοηθήσει και να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Συχνές ερωτήσεις ( FAQ)

Εάν έχετε πρόσθετες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Befair sourcing® προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για την υποστήριξη των ατόμων που αναζητούν εργασία στην επαγγελματική τους ανέλιξη. Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη σύνταξη και βελτιστοποίηση βιογραφικού σημειώματος, την καθοδήγηση για συνεντεύξεις, τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας, την ανάπτυξη στρατηγικής αναζήτησης εργασίας, τη βοήθεια δικτύωσης και την πρόσβαση στην εκτεταμένη βάση δεδομένων μας με τις λίστες θέσεων εργασίας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας για την αναζήτηση εργασίας. Η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση, να επανεξετάσει και να βελτιώσει το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή, να προσφέρει συνεδρίες προετοιμασίας για συνεντεύξεις και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε αποτελεσματικές στρατηγικές αναζήτησης εργασίας. Επιπλέον, μπορούμε να σας συνδέσουμε με συναφείς ευκαιρίες απασχόλησης μέσω του εκτεταμένου δικτύου μας και της βάσης δεδομένων με τις αγγελίες θέσεων εργασίας.

Απευθυνόμαστε σε άτομα που αναζητούν εργασία σε πολλούς κλάδους και τομείς εργασίας. Η ομάδα μας αποτελείται από εμπειρογνώμονες με διαφορετικό υπόβαθρο και γνώσεις σε διάφορους τομείς, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε υποστήριξη και βοήθεια σε άτομα που αναζητούν εργασία σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων.

Απολύτως! Η ομάδα μας μπορεί να αναθεωρήσει και να βελτιστοποιήσει το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή σας, ώστε να διασφαλίσει ότι προβάλλουν αποτελεσματικά τις δεξιότητες, την εμπειρία και τα επιτεύγματά σας. Μπορούμε να παρέχουμε πολύτιμα σχόλια και προτάσεις για να κάνουμε την αίτησή σας να ξεχωρίζει στους πιθανούς εργοδότες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@befair-sourcing.com, να καλέσετε στο [+30] 210 4117 771 ή να επισκεφθείτε το γραφείο μας κατά τις εργάσιμες ώρες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.