Η Εταιρεία μας​

Η Εταιρεία BeFair Sourcing είναι πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού, με ταχύ ρυθμό ανάπτυξης, κορυφαίο δίκτυο διανομής υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα και αξιόπιστους συνεργάτες.

Η Φιλοσοφία και οι Αξίες της Befair Sourcing

Στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι οι άνθρωποι αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα από τη δέσμευση για την ανάπτυξη ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος προσφέροντας τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στους υποψηφίους και τους πελάτες μας.

Οι αξίες μας στηρίζονται στη διαφάνεια, για ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, στον εμπαγγελματισμό και την ακεραιότητα ωστε να εξασφαλίζονται σωστές αποφάσεις και λύσεις ανθρώπινου δυναμικού και στην αποτελεσματική επικοινωνία ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες, τους στόχους και τις αξίες των υποψηφίων και των πελατών μας.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας απευθύνονται τόσο σε εργοδότες οι οποίοι αναζητούν το καταλληλότερο προσωπικό, όσο και σε υποψήφιους που διεκδικούν μια θέση εργασίας σε απόλυτα ποιοτικό περιβάλλον.

Αντίληψη

Η αντίληψη, η γνώση και η εμπειρία των ανθρώπων της BeFair Sourcing για τις επιχειρηματικές ανάγκες, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές μεθόδους προσέλκυσης και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας, δίνουν τη δυνατότητα να διασυνδέουμε τον κατάλληλο άνθρωπο με την ιδανική θέση εργασίας, ώστε να έχουμε άριστα επιχειρηματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Στόχος

Στόχος της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού BeFair Sourcing, είναι η κάλυψη θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και η παροχή σταθερών λύσεων στους οργανισμούς κάθε μεγέθους, που προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά τους, ενώ παράλληλα στοχεύει στην διασφάλιση του καλύτερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος με σεβασμό και αμοιβαία εμπιστοσύνη για το ανθρώπινο δυναμικό.

befair eyresh ergazwmenou athina
“Η καταξιωμένη ομάδα της BeFair Sourcing, παρέχει τις υπηρεσίες της σε μεγάλους, μεσαίους και μικρούς οργανισμούς, σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών κλάδων ενώ ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και άμεσα στις ανάγκες της αγοράς.”
euresh ergasias

Αποστολή μας..

Η επιτυχία των συνεργατών μας στοχεύοντας στην επιτυχία και ικανοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Η BeFair Sourcing διαχειρίζεται όλους τους συνεργάτες και τη βάση ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει μέσω συστήματος CRM (Customer Relationship Management). Το σύστημα CRM περιλαμβάνει τη στρατηγική, τις πρακτικές και την τεχνολογία, με στόχο την άμεση και αξιόπιστη προσφορά υπηρεσιών καθώς και τη βελτίωση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας μας. Εστιάζουμε στον παράγοντα άνθρωπο, είτε πρόκειται για πελάτη, για χρήστη υπηρεσιών, είτε για συνεργάτη.

Συχνές ερωτήσεις ( FAQ)

Εάν έχετε πρόσθετες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η BeFair sourcing® προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για την υποστήριξη των ατόμων που αναζητούν εργασία στην επαγγελματική τους ανέλιξη. Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη σύνταξη και βελτιστοποίηση βιογραφικού σημειώματος, την καθοδήγηση για συνεντεύξεις, τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας, την ανάπτυξη στρατηγικής αναζήτησης εργασίας, τη βοήθεια δικτύωσης και την πρόσβαση στην εκτεταμένη βάση δεδομένων μας με τις λίστες θέσεων εργασίας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας για την αναζήτηση εργασίας. Η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση, να επανεξετάσει και να βελτιώσει το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή, να προσφέρει συνεδρίες προετοιμασίας για συνεντεύξεις και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε αποτελεσματικές στρατηγικές αναζήτησης εργασίας. Επιπλέον, μπορούμε να σας συνδέσουμε με συναφείς ευκαιρίες απασχόλησης μέσω του εκτεταμένου δικτύου μας και της βάσης δεδομένων με τις αγγελίες θέσεων εργασίας.

Απευθυνόμαστε σε άτομα που αναζητούν εργασία σε πολλούς κλάδους και τομείς εργασίας. Η ομάδα μας αποτελείται από εμπειρογνώμονες με διαφορετικό υπόβαθρο και γνώσεις σε διάφορους τομείς, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε υποστήριξη και βοήθεια σε άτομα που αναζητούν εργασία σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων.

Απολύτως! Η ομάδα μας μπορεί να αναθεωρήσει και να βελτιστοποιήσει το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή σας, ώστε να διασφαλίσει ότι προβάλλουν αποτελεσματικά τις δεξιότητες, την εμπειρία και τα επιτεύγματά σας. Μπορούμε να παρέχουμε πολύτιμα σχόλια και προτάσεις για να κάνουμε την αίτησή σας να ξεχωρίζει στους πιθανούς εργοδότες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@befair-sourcing.com, να καλέσετε στο [+30] 210 4117 771 ή να επισκεφθείτε το γραφείο μας κατά τις εργάσιμες ώρες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.