Γιατί εμάς..

Η εταιρεία Befair Sourcing προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους πελάτες της, από επαγγελματίες με εμπειρία στην ανθρώπινη δυναμική. Στόχος μας είναι να αναζητήσουμε τους καλύτερους υποψηφίους για τους συνεργάτες μας και να προσφέρουμε καινοτόμα πλεονεκτήματα.

Αξιοπιστία & Εμπιστοσύνη

Στοχεύοντας στη δημιουργία μακρόχρονων σχέσεων με τους πελάτες μας, μέσα από τη φιλοσοφία και τις αξίες που μας αντιπροσωπεύουν, παρέχουμε ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Ποιότητα Προσφερόμενων Υπηρεσιών

Η εμπειρία της ομάδας μας για τις επιχειρηματικές ανάγκες συναντά τις καλύτερες μεθόδους προσέλκυσης και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού, προσφέροντας στους πελάτες μας τις απαραίτητες λύσεις.

Μείωση κόστους και χρόνου

Αναλαμβάνουμε να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας, μειώνοντας το κόστος και το χρόνο που αφιερώνετε για το ανθρώπινο δυναμικό σας. Επωφεληθείτε από την εμπειρία και την επαγγελματική προσέγγιση της εταιρείας μας.

Αύξηση της παραγωγικότητας
& της αποδοτικότητας

Επωφεληθείτε από το ιδανικό ανθρώπινο δυναμικό που προσφέρει η Befair Sourcing, μέσω τον υπηρεσιών της, για να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας. Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας με τη φιλοξενία και τη φροντίδα για να δώσουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία.

Αντικατάσταση υποψηφίου

Σε περίπτωση μη καταλληλότητας ή οικειοθελούς αποχώρησης, εντός προκαθορισμένου χρονικού περιθωρίου, η Befair Sourcing δεσμεύεται να προβεί στην αντικατάσταση του υποψηφίου σύμφωνα με την εκάστοτε συμφωνία.

“Οι αξίες μας περιλαμβάνουν τη διαφάνεια, ώστε να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους υποψηφίους και τους πελάτες μας, την ακεραιότητα που εξασφαλίζει τις σωστές αποφάσεις και λύσεις ανθρώπινου δυναμικού και η αποτελεσματική επικοινωνία ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες, τους στόχους και τις αξίες των υποψηφίων και των πελατών μας.”

euresh ergasias

Αποστολή μας..

Η επιτυχία των συνεργατών μας στοχεύοντας στην επιτυχία και ικανοποίηση του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Η BeFair Sourcing διαχειρίζεται όλους τους συνεργάτες και τη βάση ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει μέσω συστήματος CRM (Customer Relationship Management). Το σύστημα CRM περιλαμβάνει τη στρατηγική, τις πρακτικές και την τεχνολογία, με στόχο την άμεση και αξιόπιστη προσφορά υπηρεσιών καθώς και τη βελτίωση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας μας. Εστιάζουμε στον παράγοντα άνθρωπο, είτε πρόκειται για πελάτη, για χρήστη υπηρεσιών, είτε για συνεργάτη.

Η Befair Sourcing διαχειρίζεται όλους τους συνεργάτες και τη βάση ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει μέσω συστήματος CRM (Customer Relationship Management). Το σύστημα CRM περιλαμβάνει τη στρατηγική, τις πρακτικές και την τεχνολογία, με απώτερο σκοπό την άμεση και αξιόπιστη προσφορά υπηρεσιών καθώς και τη βελτίωση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας μας. Εστιάζουμε στον παράγοντα άνθρωπο, είτε πρόκειται για πελάτη, για χρήστη υπηρεσιών, είτε για συνεργάτη

Βρες τώρα μαζί μας τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει

Στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι οι άνθρωποι είναι η πιο σημαντική πτυχή της επιχείρησής μας. Συνεπώς, η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στους υποψηφίους και τους πελάτες μας.

befair sourcing athina euresh ergasias