Menu

Υποψήφιοι​

Η εταιρεία Befair Sourcing απευθύνεται σε υποψήφιους που διεκδικούν μια θέση εργασίας σε απόλυτα ποιοτικό περιβάλλον, στον κλάδο και την ειδικότητα που τους ταιριάζει, σε όλη την Ελλάδα.

Εντάξου στη ομάδα της Befair Sourcing και διεκδίκησε το μέλλον στην αγορά εργασίας που σου αξίζει!

Στόχος της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού Befair Sourcing, είναι η κάλυψη θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και η παροχή σταθερών λύσεων στους οργανισμούς κάθε μεγέθους, που προάγουν την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά τους.

Παράλληλα στοχεύει στην διασφάλιση του καλύτερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος με σεβασμό και αμοιβαία εμπιστοσύνη για το ανθρώπινο δυναμικό.

Για εμάς ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, τα όνειρα και η αξία των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε αποτελούν έμπνευση και στόχο για την δουλειά μας.

Διεκδίκησε άμεσα την επαγγελματική ευκαιρία που σου αξίζει με ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τις ανάγκες και τις επιλογές σου.

theseis ergasia athina befair

Επικοινώνησε μαζί μας ή στείλε το βιογραφικό σου, ώστε η ομάδα της Befair Sourcing να έρθει σε επαφή μαζί σου άμεσα.

*Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή μαζί μας! Τα επεξεργαζόμαστε και τα αποθηκεύουμε σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου της Befair Sourcing®. Θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας στην περίπτωση που έχουμε κάτι ενδιαφέρον για την καριέρα σας. Μπορείτε να διαγράψετε το προφίλ σας από τη βάση μας ανά πάσα στιγμή.

Καταχώρηση βιογραφικού


Συχνές ερωτήσεις ( FAQ)

Εάν έχετε πρόσθετες ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Befair sourcing® προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες για την υποστήριξη των ατόμων που αναζητούν εργασία στην επαγγελματική τους ανέλιξη. Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη σύνταξη και βελτιστοποίηση βιογραφικού σημειώματος, την καθοδήγηση για συνεντεύξεις, τη συμβουλευτική σταδιοδρομίας, την ανάπτυξη στρατηγικής αναζήτησης εργασίας, τη βοήθεια δικτύωσης και την πρόσβαση στην εκτεταμένη βάση δεδομένων μας με τις λίστες θέσεων εργασίας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με διάφορους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας για την αναζήτηση εργασίας. Η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση, να επανεξετάσει και να βελτιώσει το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή, να προσφέρει συνεδρίες προετοιμασίας για συνεντεύξεις και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε αποτελεσματικές στρατηγικές αναζήτησης εργασίας. Επιπλέον, μπορούμε να σας συνδέσουμε με συναφείς ευκαιρίες απασχόλησης μέσω του εκτεταμένου δικτύου μας και της βάσης δεδομένων με τις αγγελίες θέσεων εργασίας.

Απευθυνόμαστε σε άτομα που αναζητούν εργασία σε πολλούς κλάδους και τομείς εργασίας. Η ομάδα μας αποτελείται από εμπειρογνώμονες με διαφορετικό υπόβαθρο και γνώσεις σε διάφορους τομείς, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε υποστήριξη και βοήθεια σε άτομα που αναζητούν εργασία σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων.

Απολύτως! Η ομάδα μας μπορεί να αναθεωρήσει και να βελτιστοποιήσει το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή σας, ώστε να διασφαλίσει ότι προβάλλουν αποτελεσματικά τις δεξιότητες, την εμπειρία και τα επιτεύγματά σας. Μπορούμε να παρέχουμε πολύτιμα σχόλια και προτάσεις για να κάνουμε την αίτησή σας να ξεχωρίζει στους πιθανούς εργοδότες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@befair-sourcing.com, να καλέσετε στο [+30] 210 4117 771 ή να επισκεφθείτε το γραφείο μας κατά τις εργάσιμες ώρες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

"Focus on your people. This allows them to focus on your customers."

Βρες τώρα μαζί μας τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει

Στην εταιρεία μας, θεωρούμε ότι οι άνθρωποι είναι η πιο σημαντική πτυχή της επιχείρησής μας. Συνεπώς, η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στους υποψηφίους και τους πελάτες μας.

befair sourcing athina euresh ergasias

NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νεές θέσεις εργασίας μέσω e-mail!